Δικαίωση: Καμία τιμωρία έδρας για την ΑΕΚ - Πρόστιμο 67.000 ευρώ

Με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ, πέφτει στη μία αγωνιστική η τιμωρία της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τελικά, όπως… απαιτούσαν και περίμεναν οι αντίπαλοι της, δεν θα τιμωρηθεί με ποινή τιμωρίας της έδρας για ότι έγινε έξω από το ΟΑΚΑ με οπαδούς της και τα ΜΑΤ πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ετσι για πέντε παραβάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ της επιβλήθηκε πρόστιμο 67.000 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κληθεί βάσει άρθρου που επέσυρε ακόμη και αφαίρεση βαθμών και τιμωρία έδρας, ωστόσο στην απολογία της είχε υποστηρίξει ότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό, καθώς τα επεισόδια έγιναν εκτός του εν γένει χώρου του γηπέδου και δεν υπήρξαν φθορές ή βιαιοπραγίες. Κάτι που ήταν η αλήθεια και έγινε κατανοητό και από την αρμόδια επιτροπή.

Αναλυτικά η απόφαση

«Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/2239126 από 07-11-2017 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εξήντα επτά χιλιάδων ευρώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X