Επίθεση Άρη Βασιλόπουλου για τα δημοσιεύματα

Είσαι μικρός και δεν χωράς…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια επιεικώς ατυχή έμπνευση, όπως αποδεικνύεται εξάλλου από τη συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων των αναγνωστών του SDNA, αλλά και των άλλων αθλητικών ιστοσελίδων της χώρας οι οποίες αναδημοσίευσαν το συγκεκριμένο post του στο Facebook, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, συσχέτισε τη φονική πλημμύρα στην Δυτική Αττική που στοίχισε τη ζωή σε 16 συνανθρώπους μας με την προσπάθεια της ΑΕΚ να κατασκευάσει το νέο της γήπεδο του συλλόγου στο οικόπεδό που διατηρεί στον Δήμο του.

Το SDNA ασφαλώς αναδημοσίευσε το post του Άρη Βασιλόπουλου, ως οφείλει να κάνει για κάθε πολιτικό πρόσωπο του οποίου οι απόψεις (πόσο μάλλον όταν εκφράζονται δημόσια μέσω των social media) και η στάση ενδιαφέρει χιλιάδες ανθρώπους, ποδοσφαιρόφιλους και μη, ωστόσο ο δήμαρχος δείχνει μάλλον… αλλεργικός στη δημοσιοποίηση των ίδιων των σχολίων του!

«Κάποια φερέφωνα, εντελώς απρόκλητα και χωρίς καμία αφορμή, πιάστηκαν από ένα post μου για να ρίξουν όλη τους τη χολή εναντίον μου και εναντίον των θέσεων του Δήμου. Στο τέλος θα μας ζητήσουν να βάλουμε και φίμωτρο για να τους γίνουμε αρεστοί. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη», ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Άρης Βασιλόπουλος, αναδημοσιεύοντας παράλληλα το κομμάτι του SDNA για το αρχικό του post.

Παρότι ο χαρακτηρισμός «φερέφωνα» για το SDNA και τους συντάκτες του προκαλεί μάλλον θυμηδία σε ολόκληρη την «υγιή» κοινωνία της Ελλάδας, η οποία γνωρίζει πλέον καλά την ιστοσελίδα και τον τρόπο λειτουργίας της μετά την υπερεπιτυχημένη τριετή παρουσία της στον χώρο, θα αναδημοσιεύσουμε το νέο ατυχές post του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτού του είδους οι χαρακτηρισμoί από τέτοιους ανθρώπους, που αποδεικνύουν καθημερινά την εμπάθειά τους τόσο σχετικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ όσο και σε άλλα σημαντικά ζητήματα, αποτελούν για εμάς τίτλο τιμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X