Μάνταλος: "Να προλάβω να γυρίσω, για να σηκώσω την κούπα" (VIDEO)

Ο Μάνταλος... υπογράφει το νέο συμβόλαιο ζωής με την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και πολύ καιρό, πριν καν συμβεί το κακό, ο Πέτρος Μάνταλος έβλεπε το μέλλον του συνδεδεμένο με την ΑΕΚ. Το ίδιο και σκεφτόταν και η ΑΕΚ για το μέλλον του αρχηγού της. Πλέον η Ένωση “έδεσε” τον Μάνταλο μέχρι και το 2022. Και ο αρχηγός έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Ακόμα και αν δεν μπορεί να χαμογελάσει, όσο δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πάντως δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση. Ενώ εμφανίστηκε σίγουρος, πως το κενό του θα καλυφθεί και οι παίκτες που έμειναν πίσω, θα μπορέσουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα.

«Υπήρχαν συζητήσεις και πριν τον τραυματισμό μου. Με την κίνηση η ομάδα μου έδειξε πως από την πρώτη μέρα, ήταν δίπλα μου και μου δείχνουν πως πιστεύουν σε μένα. Και αυτό μου δίνει δύναμη. Και δεν με αφήνει να σκεφτώ κάτι άλλο, από το πότε θα γυρίσω στο γήπεδο».

  • Έχεις όνειρο να μπεις στο νέο γήπεδο;

«Το όνειρο το είχα και πριν κτυπήσω. Από την αρχή το είχα. Όλοι σκέφτονται τον εαυτό τους, να μπαίνει στο νέο γήπεδο».

  • Πως αποφασίζεις πάντα για μεγάλα σε χρονική διάρκεια συμβόλαια;

«Και στην Ξάνθη έκανα μεγάλο συμβόλαιο και το δεύτερο στην ΑΕΚ στη Β’ εθνική. Και αφού πήγε καλά, είπα να συνεχίσω έτσι. Η πρώτη κουβέντα για την διάρκεια του συμβολαίου, ήταν για έναν χρόνο λιγότερο. Μετά είπαμε οκ σ’ έναν ακόμα χρόνο».

  • Τι είναι αυτό που σ’ έχει δέσει μ’ αυτή την ομάδα;

«Δεν είχα μιλήσει ποτέ για το πώς αισθάνομαι για την ομάδα. Νομίζω πως η ομάδα με κάνει να αισθάνομαι έτσι. Η ομάδα, ο κόσμος και αυτή η στήριξη που μου έχει δείξει η ομάδα».

  • Για τον Γιόχανσον

«Όταν κτύπησε, πόνεσα όσο και ο ίδιος. Είναι στρατιώτης και παλικάρι. Θα το ξεπεράσει πιο γρήγορα από μένα»

  • Πως μπορείς να βοηθήσεις τώρα την ομάδα;

«Εκτός θα είμαι μόνο έξω από τις τέσσερις γραμμές. Έχω βάλει στόχο να είμαι σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός.

  • Μπορεί η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς εσένα;

«Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και το έδειξαν και με τη Μίλαν και με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα και με κάνουν να έχουν στο μυαλό μου να προλάβω να γυρίσω, να παίξω κάποια ματς, για να σηκώσω το πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X