Μία ολιγωρία στο φινάλε και ήττα για την Κ20 της ΑΕΚ

Μία ολιγωρία στο φινάλε και ήττα για την Κ20 της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Παναιτωλικό για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων φιλοξένησε η Κ20 της ΑΕΚ στο Γαλάτσι. Η Ένωση αν και καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας εξαιτίας μίας ολιγωρίας στο φινάλε.

Ο «Δικέφαλος» δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, είχε την μεγάλη κατοχή της μπάλας και σωστή ανάπτυξη, αλλά πρόβλημα στην τελική φάση και τελικά στο 87΄ δέχθηκε το τέρμα από τον Σπύρο Γεωργούση που διαμόρφωσε την ιστορία του αγώνα με αποτέλεσμα να παραμείνει κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ασπρογιάννης, Ψάνης, Μπογκντάνι, Τσιβελεκίδης, Στυλιανόπουλος, Κόφι (80′ Σταμούλης), Μπότος, Χριστόπουλος (70′ Μούλτσιας), Σαρδέλης, Μωραϊτάκης (63′ Σπηλιώτης).

Παναιτωλικός: Θεοδωρόπουλος, Πριονάς, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Μπακογιάννης, Πατίλας, Τσιάντης (74′ Ντόβας), Μπελεβώνης, Κοτρότσος, Καββαδίας Δ.(67′ Γεωργούσης), Καββαδίας Α. (80′ Κυζιρίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X