Στροφή στα αριστερά

Στροφή στα αριστερά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχοντας μπει γερά στο Νοέμβρη, στην ΑΕΚ ανεβαίνουν οι ρυθμοί για τη μεταγραφική προετοιμασία του Ιανουαρίου. Μολονότι τις τελευταίες ημέρες το όνομα που συζητείται περισσότερο είναι αυτό του Αυστριακού χαφ, Χολτσχάουζερ, οι πληροφορίες του enwsi.gr δείχνουν πως οι βασικές προτεραιότητες αφορούν την αριστερή πλευρά: η προσθήκη πρώτιστα ενός αριστερού winger που θα κάνει τη διαφορά, αλλά παράλληλα και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Λόπες.

Εδώ και μέρες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει μιλήσει με ατζέντηδες, έχει προχωρήσει αρκετά τη μελέτη με το τμήμα σκάουτινγκ και ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ΑΕΚ. Όπως φαίνεται, αμφότερες οι επιλογές θα προέλθουν από την αγορά του εξωτερικού, με απόκτηση παικτών ως ελεύθερων ή ακόμα και δανεικών. Με τον Χιμένεθ να έχει κεντρικό ρόλο στην τελική απόφαση, προτείνοντας ή εγκρίνοντας κάποιους παίκτες.

Η απόκτηση μπακ είναι αναμενόμενη, καθώς ο Βινίσιους δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ και πολλές φορές προτιμά να παίζει με δεξιοπόδαρο στη θέση. Για την επίθεση πάντως, είναι αναγκαία η προσθήκη, ώστε η ΑΕΚ να έχει περισσότερες δημιουργικές επιλογές. Βλέπετε, απόντος Μάνταλου και με τους Πατίτο, Τρίστασον στον…πάγο, είναι αναγκαία η προσθήκη ενός ακραίου που θα δίνει την επιλογή στην Ενωση να ανοίγει άμυνες και από τα άκρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X