Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για την κλήση σε απολογία

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για την κλήση σε απολογία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε μεν την ΑΕΚ σε απολογία για ότι έγινε πριν την έναρξη του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ, έξω από το πέταλο στο ΟΑΚΑ, αλλά στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν εκφράζουν ανησυχία για πιθανή τιμωρία τους με αφαίρεση βαθμών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα μελετά την κλήση αυτές τις ώρες με το νομικό τιμ της Ενωσης να ετοιμάζεται για την απολογία την Παρασκευή.

Στην ΠΑΕ γνωρίζουν ότι στην κλήση υπάρχει η παράγραφος β’ που όντως προβλέπει και το ενδεχόμενο αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα. Ωστόσο, θεωρούν ότι δεν υπάρχει καμία βάσιμη ανησυχία ενόψει της υπεράσπισης της ΑΕΚ.

Η κλήση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει βασισθεί επί της ουσίας στις εκθέσεις παρατηρητή, διαιτητή και Αστυνομίας κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει ληφθεί υπόψιν η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Για την Ενωση είναι πολύ σημαντικό ότι αναφέρεται στην κλήση ότι μια διμοιρία των ΜΑΤ εισήλθε στη Θύρα 35 του ΟΑΚΑ προκειμένου να προβεί σε συλλήψεις και ότι δεν έγιναν επεισόδια στην εξέδρα.

Η ΠΑΕ θεωρεί θα καταφέρει ενώπιον του Πειθαρχικού οργάνου της Super League να αποδείξει ότι δεν υπάρχει θέμα βιαιοπραγίας στον εν γένει χώρο του γηπέδου οπότε μπορεί και να καταρρίψει τις προϋποθέσεις εφαρμογής του συγκεκριμένου άρθρου για αφαίρεση βαθμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X