Ταράχτηκε ο Καραπαπάς και μπέρδεψε τα…μπούτια του

Ταράχτηκε ο Καραπαπάς και μπέρδεψε τα…μπούτια του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανικός επικρατεί στο λιμάνι. Από τη μία, η κακουργηματική δίωξη κατά του Μαρινάκη και από την άλλη, η ισοπεδωτική απάντηση της ΑΕΚ στις καταγγελίες που κάνουν για να κερδίσουν στα χαρτιά όσα δεν μπορούν μέσα στο γήπεδο. Απόδειξη της ταραχής του, το ποστάρισμα που βιάστηκε να κάνει ο Καραπαπάς, για να απαντήσει στην ΑΕΚ. Και τι έκανε; Συνέδεσε την καταγγελία για να πάρουν ματς στα χαρτιά με τη μήνυση για τις αλήτικες συμπεριφορές των Περέιρα και Κασάμι. Μαζί, ψέλλισε και μερικές ιστορίες για την Κοκκινιά – θαρρείς και οι σημερινοί του Ολυμπιακού ξέρουν κατά που πέφτει – για να ενθουσιάσει το επιστημονικό κοινό του.

Διαβάστε και θαυμάστε: «Δε θα απαντήσουμε στις γελοιότητες της ΑΕΚ. Αν θέλουν να βλέπουν χαφιέδες ας κοιταχτούν στον καθρέφτη όσοι έτρεχαν να κάνουν παράσταση στα δικαστήρια κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όσοι έβαζαν κάποιους γραφικούς να μηνύουν τον Περέιρα και τον Κασάμι!
Όσο για την αναφορά τους στον Μπατράνη, ένα διαβόητο χαφιέ της Κοκκινιάς, κι αυτό θα το ξέρουν καλύτερα στην ΑΕΚ, μπορεί να ήταν και φίλος τους ο συγκεκριμένος. Και η Κοκκινιά ξέρει καλά και την ιστορία για το «μπλόκο» αλλά και για το βίο και την πολιτεία όσων μεγάλωσαν σε αυτή τη γειτονιά… Γι αυτό μην ανοίγεστε…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X