"Φορτσάρουν" για Λεωφόρο

Καθολική υπεροχή της ΑΕΚ όταν φιλοξενεί την Λάρισα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να το εκμεταλλευτεί κυρίως για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Άλλωστε προέρχονται από έναν αγωνιστικό Γολγοθά με επτά ματς σε 21 μέρες. Εκτός όμως από την ξεκούραση, υπάρχει και ένα άλλο διακύβευμα, για το διάστημα της διακοπής. Εξίσου σημαντικό. Και αφορά τον ρυθμό και τις στροφές που θέλουν να ανεβάσουν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Παναγιώτης Κονέ. Αμφότεροι έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Όμως χρειάζονται τον χρόνο τους για να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητας τους. Και αυτός ο χρόνος της διακοπής, είναι πολύτιμος.

Μάλιστα τόσο ο Τσιγκρίνσκι όσο και ο Κονέ, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Πέμπτης με την Τσουκαρίσκι. Θα βάλουν αγωνιστικό χρόνο στα πόδια του και θα φανεί και το έδαφος που έχουν κερδίσει στο κομμάτι της ετοιμότητας. Αμφότεροι “τρέχουν” προκειμένου να προλάβουν να είναι έτοιμοι, αμέσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ακόμα και για το ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Και το διάστημα των περίπου δέκα ημερών που θα ακολουθήσει, θα είναι κρίσιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X