Στα "κιτρινόμαυρα" η Εθνική (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε ο Πρίγιοβιτς την Κυριακή, όπως ούτε και ο Αντρέ Σίλβα την προηγούμενη Πέμπτη, κατάφερε να νικήσει τον Γιάννη Ανέστη. Όμως ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, λίγο έλειψε να «σακατέψει» τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, όταν έπεσε με φόρα πάνω του. Χρειάστηκε να μείνει για αρκετή ώρα στο έδαφος ο Ανέστης, για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στα πλευρά του. Με τον πόνο να είναι αφόρητος. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ χρειάστηκε να πέσει ακόμα δυο φορές στον αγωνιστικό χώρο για πρώτες βοήθειες. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε επίσης ανά τακτικά χρονικά διαστήματα να κάνει νεύματα από τον πάγκο ο Χιμένεθ για να μαθαίνει αν ο Ανέστης μπορούσε να συνεχίσει. Παρά τους πόνους, ο διεθνής τερματοφύλακας έσφιξε τα δόντια και έμεινε στο ματς μέχρι το τέλος, για να μην χαραμίσει αλλαγή η ΑΕΚ.

Μάλιστα αποδείχθηκε πως ο Ανέστης είναι «θηρίο». Παρά τα όσα πέρασε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ακριβώς την επόμενη μέρα, έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση της εθνικής. Και έδειξε πως δεν μασάει, καθώς δήλωσε «παρών» στο προσκλητήριο του Σκίμπε. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως, είναι πως δείχνει να γλιτώνει τα χειρότερα, παρότι το κτύπημα του Πρίγιοβιτς ήταν και δυνατό και άτσαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X