Λιβάγια στο enwsi.gr: «Ο μάνατζερ μου συναντήθηκε με Μελισσανίδη-Θέλω να μείνω!»

Λιβάγια στο enwsi.gr: «Ο μάνατζερ μου συναντήθηκε με Μελισσανίδη-Θέλω να μείνω!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οταν έρχονται τα… δύσκολα, καθαρίζεις την μπουγάδα με αυτούς μπορούν και αντέχουν στα… δύσκολα. Ο Μάρκο Λιβάγια είναι ένας από αυτούς. Δώστου ντέρμπι, δώστου ματς δίχως… αύριο και στην κόψη του ξυραφιού και πάρτου την ψυχή. Παλικάρι που το λέει η καρδιά του και πολλά καντάρια μπάλα.

Χθες ο Κροάτης δούλεψε πολύ επιθετικά, δούλεψε πολύ για να τελειώσει την… ελπίδα του ΠΑΟΚ να κάνει κουμάντο στο ματς και έμελλε να βάλει το χρυσό γκολ της νίκης. Ιδανική ασίστ Σιμόες, Λιβάγια στο κατάλληλο σημείο και… τέλος.

Ο Μάρκο είναι παιδί που παθιάζεται, ξέρει να παίζει για την φανέλα και τον κόσμο διότι μέσα από αυτά… φτιάχνεται.

Μετά το τέλος του ντέρμπι ήταν ο MVP της ΑΕΚ, πήρε το βραβείο του και μίλησε για την σπουδαία νίκη και την εμφάνιση του στο enwsi.gr που τον περίμενε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Και εκεί μίλησε για την πιθανή παραμονή του. Ο μάνατζερ του ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ο Κροάτης σέντερ φορ εξέφρασε την θέληση του να παραμείνει και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν που τελειώνει ο δανεισμός του από την Λας Πάλμας. Και μένει να κάνει όσα πρέπει η ΑΕΚ για να παραμείνει… κιτρινόμαυρος.

Αναλυτικά η συνέντευξη Λιβάγια στο enwsi.gr:

-Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ακόμα μία μεγάλη νίκη σε ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ με δικό σου γκολ. Πώς έζησες τον αγώνα;

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί σε κάτι τέτοιους δύσκολους αγώνες αποδεικνύουμε πως είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έβαλα το γκολ και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν και στο συγκεκριμένο αγώνα. Πλέον, επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”.

-Πόσο δύσκολο είναι για μία ομάδα παρότι μένει με παίκτη λιγότερο πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο να πετυχαίνει γκολ και τελικά να παίρνει τη νίκη;

“Είναι δύσκολο να παίζεις με δέκα παίκτες. Εδώ η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται με δέκα παίκτες, παρότι έχει τον Μέσι. Ωστόσο, κόντρα στον ΠΑΟΚ παίξαμε με ψυχή, ενώ απ’ την πλευρά μου κατάφερα να βάλω το γκολ και τελικά πήραμε τη νίκη”.

-Πώς ένιωσες όταν ο κόσμος άρχισε να φωνάζει το όνομά σου;

“Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Οι οπαδοί της ΑΕΚ με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω παίξει και σε άλλες ομάδες, αλλά δεν είχα νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Μου άρεσε που άκουσα το όνομά μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος”.

-Στη φάση του γκολ, έδειξες πως την πλευρά του κόσμου το σήμα της ομάδας.

“Ναι, το έκανα γιατί ήθελα μ’ αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσω για την στήριξη. Ουσιαστικά, τους αφιέρωσα το γκολ”.

-Θεωρείς πως η ΑΕΚ μπορεί στο τέλος της χρονιάς να στεφθεί πρωταθλήτρια;

“Το θέλουμε. Όλοι το πιστεύουμε και το επιθυμούμε. Ωστόσο, πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Όμως, όλα είναι πιθανά”.

-Φαίνεται πως είσαι χαρούμενος στην ΑΕΚ. Θα ήθελες να παραμείνεις και μετά το καλοκαίρι;

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αρέσει σε εμένα, τη γυναίκα και την κόρη μου η Ελλάδα. Θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος να έμενα εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο μάνατζερ μου ήρθε να δει τον αγώνα με τη Μίλαν. Χάρηκε πολύ με την εμφάνιση μας. Μετά ο ατζέντης μου μίλησε και με τον πρόεδρο”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X