Βαρέλα: «Μετά την κόκκινη του Αραούχο φοβηθήκαμε»

Βαρέλα: «Μετά την κόκκινη του Αραούχο φοβηθήκαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός στην κάμερα της Nova

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ: «Δεν είναι ότι δεν θέλαμε να παίξουμε. Μετά την κόκκινη του Αραούχο εμείς φοβηθήκαμε μήπως γίνει πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Ο αντίπαλος σκόραρε από μία τυχερή φάση και στη συνέχεια έλεγξε το ρυθμό και μετά την κόκκινη σαν να αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και αυτό μας κόστισε.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για να φέρει παίκτες που θα πάρουν το πρωτάθλημα οπότε ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη θέση είναι επιτυχία. Πρέπει να πεθαίνουμε στο γήπεδο γιατί μόνο με αυτή τη νοοτροπία θα μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν δεν δείξεις χαρακτήρα στο γήπεδο δεν κερδίζεις και εμείς δεν το κάναμε. Δεν μπορώ να βρω εξήγηση. Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό το πράγμα την επόμενη φορά που θα έρθουμε στην Αθήνα για να αγωνιστούμε».

Για το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη: «Πρέπει να παίζουμε όπως και στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας γιατί καμία ομάδα δεν κερδίζει μόνο με νίκες εντός έδρας. Το αποτέλεσμα επηρεάζει σαφώς και την ψυχολογία σου. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι το αφεντικό, αυτός ξέρει τι γράφει στο Instagram, εμείς προσπαθούμε να κερδίζουμε».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας: «Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και σωστή συμπεριφορά για να παίρνουμε αποτελέσματα. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και συμπεριφορά για να πετύχουμε το στόχο μας γιατί δεν γίνεται να περιμένουμε να σκοράρει πρώτα ο αντίπαλος και μετά να αντιδράσουμε. Στην Τούμπα όλα είναι διαφορετικά. Η σκέψη μας, η συμπεριφορά μας, όλα είναι διαφορετικά και αυτό πρέπει να το έχουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε ότι φέτος είναι η χρονιά μας και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X