ΑΕΚ προς φιλάθλους: «Δείξτε την ίδια αψεγάδιαστη συμπεριφορά»

Έκκληση προς τους οπαδούς της ΑΕΚ να επιδείξουν την ίδια αψεγάδιαστη συμπεριφορά που έδειξαν στους τελευταίους αγώνες, απηύθυνε η ΠΑΕ. Παράλληλα, υπογραμμίζει πως καλό θα ήταν οι φίλοι του Συλλόγου να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους έγκαιρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο για μία «κιτρινόμαυρη» Κυριακή γιορτής και στήριξης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την παρότρυνση για επίδειξη της ίδιας αψεγάδιαστης συμπεριφοράς, όπως στους τελευταίους αγώνες της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σταθείτε κοντά στην ΑΕΚ μόνο με τη φωνή σας και σπρώξτε την προς τη νίκη αποφεύγοντας κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει ζημιά την οποία κανείς δεν επιθυμεί. Ενισχύστε την ομάδα μας, όπως μόνο εσείς γνωρίζετε, αποφεύγοντας τη χρήση λέιζερ, κροτίδων, βεγγαλικών και το άναμμα έστω και ενός πυρσού.

Στρέφουμε την προσοχή μας ακόμα και στον διπλανό μας προκειμένου να αποτρέψουμε ακόμα και το ενδεχόμενο προβοκάτσιας σε βάρος της ΑΕΚ, κάτι που θα στοιχίσει την παρουσία του κόσμου της στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Θυμίζουμε ότι σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου εκτός από την ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων μέσω του aekfc.gr τα εκδοτήρια στο Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας λειτουργούν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επαναλαμβάνει την έκκληση στους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους λόγω της σημαντικής καθυστέρησης, που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοσή των με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου. Ενημερώνει επίσης για την στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ από τις έξι το απόγευμα μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Ολοι κοντά στην ομάδας μας για μία ξεχωριστή «κιτρινόμαυρη» Κυριακή.».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X