Γιακουμάκης: «Τίτλο δεν δίνουν τα ντέρμπι, αλλά η διάρκεια»

Γιακουμάκης: «Τίτλο δεν δίνουν τα ντέρμπι, αλλά η διάρκεια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή στη δράση, μίλησε στην “Ώρα των Πρωταθλητών” για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός της Ένωσης ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από τις αρχές Αυγούστου και εδώ και λίγες μέρες συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. Παραμονή του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε στην εκπομπή “Η Ώρα Των Πρωταθλητών” για τη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ των Δικεφάλων:

– Τα ντέρμπι δίνουν τίτλο;

“Τα ντέρμπι μπορούν να σου δώσουν ψυχολογία, αλλά τίτλο σου δίνει η διάρκεια. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπως κι αυτά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μπορούν να μας ανεβάσουν την ψυχολογία , έτσι ώστε να νικάμε και τις ομάδες που δεν έχουν ως στόχο τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

– Τι ρόλο μπορεί να παίξει η δύναμη της έδρας;

“Είναι πολύ σημαντική έδρα μας, αφού ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ. Γι’ αυτό και πρέπει να του πούμε ευχαριστώ. Τον χρειαζόμαστε την Κυριακή στο γήπεδο και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίζουμε μαζί με τους φιλάθλους μας”.

– Η ΑΕΚ δεν έχει τον Μάνταλο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον Μαουρίτσιο. Πόσο μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη του ντέρμπι αυτές οι απουσίες;

“Ο Μαουρίτσιο είναι πολύ καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Απ’ την πλευρά μας ο Μάνταλος είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας. Θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του για την υπόλοιπη χρονιά και πιστεύω ότι θα φανεί η απουσία του. Θα προσπαθήσουμε όμως να κάνουμε ό, τι καλύτερο ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα ακόμα και χωρίς εκείνον”.

– Το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να παίξει ρόλο την Κυριακή, λόγω της κούρασης;

“Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο ξεκούραστος, αλλά αυτό θα φανεί την Κυριακή. Εμείς θα φορτίσουμε τις μπαταρίες μας μέχρι το ματς, έχουμε ψυχολογία από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μίλαν και νομίζω ότι με την ψυχολογία θα καλύψουμε και τη φρεσκάδα”.

– Πόσο μπορεί να κρίνουν το ντέρμπι οι επιθετικοί των δύο ομάδων, αφού από τη μία υπάρχει ο Αραούχο και εσύ, ενώ απ’ την άλλη ο Πρίγιοβιτς με τον Κουλούρη;

“Πολλά ντέρμπι κρίνονται στο γκολ, αφού είναι “κλειστές” οι άμυνες και οι ομάδες προσπαθούν να “κλέψουν” τη νίκη. Η επίθεση του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή, αφού ο Πρίγιοβιτς είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης ο Κουλούρης είναι πολύ καλός επιθετικός και το μέλλον του είναι ευοίωνο. Απ’ τη μεριά μας ο Αραούχο είναι πολύ καλός επιθετικός και παίρνω στοιχεία από εκείνον. Με βοηθάει και ανυπομονώ να παίξουμε μαζί για να τον βοηθήσω κι εγώ. Πιστεύω ότι εμείς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα πανηγυρίσουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X