Κοίτα ποιοι μιλούσαν (VIDEO)

Κοίτα ποιοι μιλούσαν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κοινωνία αποτελεί συνήθη πρακτική εκείνων που έχουν το άδικο, να επιχειρούν να βγουν και από πάνω. Το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση. Αναλογιστείτε μόνο το εξής: η Λάρισα το 1988 κατέκτησε το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας δια της βίας και της νοθείας την αλλαγή του νόμου για τα ούρα του Τσίγκοφ που θα έδινε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ.

Τρία χρόνια έπειτα, μια μέρα σαν σήμερα του 1991, ζητούσε και τα…ρέστα. Αφορμή για τις αστείες διαμαρτυρίες της εποχής, όταν στο 59′ της αναμέτρησης ο Μπάγεβιτς αντικατέστησε τον Πατίκα με τον Κλόπα. Ο Κλόπας είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνος πριν το ματς με το νούμερο 12 και μπήκε να παίξει με το νούμερο 14. Σύμφωνα με τα…σαϊνια της Λάρισας, αυτό συνιστούσε καθαρή περίπτωση πλαστοπροσωπείας που θα έπρεπε να επισύρει την ποινή αφαίρεσης της νίκης από την ομάδα που το διέπραξε.

Κωμικά πράγματα, που βέβαια δεν βρήκαν ανταπόκριση από τον διαιτητή Ζαχαριάδη. Η Λάρισα ήθελε με αυτόν τον τρόπο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την αγωνιστική ισοπέδωση που της προκάλεσε η ΑΕΚ.  Η Ενωση είχε πραγματοποιήσει επιβλητική εμφάνιση στο Αλκαζάρ καθ’ οδόν για τον πρώτο από τους τρεις σερί τίτλους και είχε πάρει πανάξια τη νίκη με 2-0, χάρη σε γκολάρες των Μανωλά και Μπατίστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X