Πικρό φινάλε στο «σεντόνι» (VIDEO)

Φινάλε στο πρώτο μεγάλο σεντονάτο ταξίδι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ άρχιζε να ζει ξανά μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Όπως εκείνες που βίωνε το 1994, όταν έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που έζησε τα μεγαλεία του Champions League. Βέβαια, ως αρχή ήταν και δύσκολη. Βλέπετε, η Ενωση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πορεία σε δύο διοργανώσεις, ενώ «πληγωμένη» και από τις ατυχίες στα ματς με τη Μίλαν και τον Αγιαξ, έχασε με κάτω τα χέρια από την Καζινό Σάλτσμπουργκ.

Το ματς έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1994, στην όχι κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα με δύο γκολ του Πφαϊφενμπέργκερ, κατάφερε να μειώσει με τον Μιχάλη Βλάχο, δεν της δόθηκε και πέναλτι στον Κωστή όταν πίεσε για την ισοφάριση και δέχθηκε το τρίτο τέρμα στο φινάλε από βολέ του Χάζεντχιλ. Αποτέλεσμα, που έκανε την ΑΕΚ να χάσει κάθε ελπίδα – δεν υπήρχε τότε ο στόχος της 3ης θέσης – και να τελειώσει άδοξα το πρώτο «σεντόνι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X