ΑΕΚ-Μίλαν: Αυτό το βράδυ είναι δικό μας! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ-Μίλαν: Αυτό το βράδυ είναι δικό μας! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στους 5 βαθμούς, η Μίλαν πρώτη με 7 βαθμούς. Αναμφίβολα απόψε (20:00) στο ΟΑΚΑ η Ενωση παίζει τα… ρέστα της για την πρωτιά στον όμιλο, μετά το σπουδαίο 0-0 στο «Σαν Σίρο». Και για να το πετύχει αυτό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League θα έχει στο πλάι της περίπου 45.000-50.000 οπαδούς της σε ένα απίστευτο πάρτι που θα στηθεί για τους «κιτρινόμαυρους».

Βεβαίως, αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απώλεια που θα μπορούσε να έχει. Τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο χάνει για όλη την σεζόν.

Έτσι, αλλάζει άρδην τα πλάνα και τα σχέδια του για τον αγώνα απέναντι στους «ροσονέρι». Το πιθανότερο σχήμα που θα δούμε είναι το 3-5-2 με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, Γκάλο-Λόπες στα άκρα και την τριάδα Βράνιες-Τζανετόπουλου-Τσόσιτς στα στόπερ, με τους Σιμόες-Γιόχανσον στον άξονα, τον Μπακασέτα μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και στην επίθεση τον Χριστοδουλόπουλο κοντά στον Αραούχο (λιγότερες πιθανότητες για Λιβάγια).

Αν ο Τσόσιτς δεν είναι έτοιμος τότε ο Μπακάκης θα πάει στο κέντρο της άμυνας όπως και στην Ιταλία, με τον Γκάλο δεξιά. Αουτσάιντερ είναι το σχήμα με τρεις χαφ, δηλαδή Σιμόες-Γιόχανσον-Γαλανόπουλο ή Αϊντάρεβιτς και τον Μπακασέτα εκτός.

Ετσι, η ΑΕΚ με όλα τα παραπάνω αγωνιστικά δεδομένα θα διεκδικήσει ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην ευρωπαϊκή ιστορία της, όπως πέτυχε πριν 11 χρόνια με την Μίλαν ξανά. Μα το σπουδαιότερο να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να έχει το πάνω χέρι στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα, ενώ θα υπάρχει και ζωντανός σχολιασμός των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X