Το αφιέρωμα-ύμνος της UEFA στην ΑΕΚ (VIDEO)

Το αφιέρωμα-ύμνος της UEFA στην ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πεντάλεπτο video – ύμνο στην ΑΕΚ ετοίμασε το τηλεοπτικό κανάλι της UEFA εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Μίλαν, τη νέα αναμέτρηση των δύο ομάδων μετά από 11 χρόνια, αλλά και την επιστροφή της ομάδας μας σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από έξι χρόνια!

«Η ΑΕΚ πέρασε πολλά, γνώρισε τον υποβιβασμό λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά πάλεψε και κατάφερε να επιστρέψει. Το πρώτο ματς στο Μιλάνο κόντρα στους «γίγαντες» της Μίλαν απέδειξε περίτρανα ότι η ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι στην ευρωπαϊκή ελίτ, όπως στο ένδοξο παρελθόν της» αναφέρεται στο video της UEFA.

Στην κάμερα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μίλησαν ο αρχηγός, Πέτρος Μάνταλος, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο επώνυμος φίλαθλος της ομάδας μας, Αλέξανδρος Μαργαρίτης που εντυπωσίασε τους ανθρώπους της UEFA με το πλούσιο αρχείο του. «Υποστηρίζω την ΑΕΚ από τότε που έχω συνείδηση του εαυτού μου. Είναι η ομάδα που ιδρύθηκε από τους πρόσφυγες που έφυγαν από την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία το 1922 και αποτελεί μικρογραφία της συνολικής ιστορίας της Ελλάδας. Ολοι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι στις τάξεις της ομάδας μας και υπάρχει και ένα πανό που αναφέρει ότι η ΑΕΚ είναι η μητέρα όλων των προσφύγων» αναφέρει με υπερηφάνεια στο video της UEFA ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X