Τιγκάρουν το ΟΑΚΑ οι Ενωσίτες! -Ανοιξε και η Θύρα 28!

Μια προσπάθεια για απαντήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δίψα του κόσμου της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μίλαν είναι μεγάλη, με την προπώληση των εισιτήριων να σπάει κάθε ρεκόρ. Ήδη από χθες βράδυ το νούμερο ήταν εντυπωσιακό, καθώς είχαν ήδη πουληθεί 30.000 κάρτες. Και αν συνυπολογίσουμε και τα διαρκείας, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας περίπου 40.000 Ενωσίτες έχουν κλείσει θέση για το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μέχρι χθες είχαν εξαντλήσει τα διαθέσιμα εισιτήρια μέσω του διαδικτύου και η ΠΑΕ, λόγω της μεγάλης ζήτησης αναγκάστηκε να ανοίξει σήμερα και την τελευταία θύρα για ηλεκτρονικό εισιτήριο. Πρόκειται για τη Θύρα 28 που είναι η κεντρική Θύρα του ΟΑΚΑ πάνω από τα επίσημα και ανοίγει με τιμή πώλησης στα 40 ευρώ. Η συγκεκριμένη Θύρα έχει να ανοίξει από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όταν η ΑΕΚ αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική και είχε γίνει Sold Out στο ΟΑΚΑ. Αυτή θα είναι και η τελευταία θύρα που θα δοθούν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X