Φασόνε: «Έδρα της Μίλαν τα ευρωπαϊκά Κύπελλα και ιδιαίτερα η Αθήνα»

Φασόνε: «Έδρα της Μίλαν τα ευρωπαϊκά Κύπελλα και ιδιαίτερα η Αθήνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη (20:00) η ΑΕΚ υποδέχεται την Μίλαν στο σπουδαίο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το κλίμα στην ιταλική ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά το κακό ξεκίνημα και τα άσχημα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, με τον Μοντέλα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ήδη ακούγονται σενάρια για τον Γκατούσο, αν η Μίλαν δεν κερδίσει ΑΕΚ και Σασσούλο.

Ο διευθύνων σύμβουλος των «Ροσονέρι», Μάρκο Φασόνε μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης και για το μέλλον του Μοντέλα, λέγοντας: «Τώρα περιμένω και αποτελέσματα, όχι μόνο καλό ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα είναι το παν και είμαι πεπεισμένος ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, με λίγη καθυστέρηση φυσικά σε σχέση με τις προσδοκίες μας. Τα ευρωπαϊκά Κύπελλα ήταν ανέκαθεν η έδρα της Μίλαν και ιδιαίτερα η Αθήνα. Εύχομαι καλό αγώνα και ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X