Βάργκας: «Έφυγα από την ΑΕΚ γιατί ήθελα να παίζω-Αξέχαστα τα γκολ στα ντέρμπι»

Μεγάλη μπάλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε σε εφημερίδα της ομογένειας στην Αυστραλία και αναφέρθηκε για την καριέρα του στην Ένωση, για τη συνεργασία του με τους Δέλλα-Πογιέτ και φυσικά για τα τρία γκολ στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε Ρόναλντ Βάργκας: 

-την εμπειρία του από την Ελλάδα: «Μου άρεσε πολύ η Ελλάδα. Είναι μια πολύ όμορφη χώρα και η Αθήνα είναι μια φοβερή πόλη. Πριν έρθω στην ΑΕΚ είχα χάσει 2-3 χρόνια με τραυματισμό και ήθελα να απολαύσω το ποδόσφαιρο όσο περισσότερο μπορούσα. Η ποιότητα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι καλή. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Σε κάθε λίγκα είναι διαφορετικά και πρέπει να προσαρμοστείς. Στην Ελλάδα ήταν ωραία και δεν είναι έκπληξη γιατί οι ελληνικές ομάδες έχουν παρουσία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

 -τη συνεργασία του με Δέλλα και Πογέτ: «Ήταν καλός προπονητής ο Δέλλας, αλλά με τον Πογέτ μιλούσαμε και την ίδια γλώσσα, κάτι που ήταν πολύ καλό. Η πρώτη μου σεζόν στην ΑΕΚ ήταν πολύ καλή και η ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο κόσμος μας ξεχωριστή».

-τα γκολ του στα ντέρμπι: «Ήταν κάτι φανταστικό. Είχα την τύχη να σκοράρω σε πολλά ντέρμπι και αυτό με βοήθησε πολύ και έκανε χαρούμενο τον κόσμο και την ομάδα, γιατί ο σύλλογος προερχόταν από τη δεύτερη κατηγορία. Το γκολ μου απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν κάτι που δεν ξεχνιέται, γιατί η πίεση ήταν μεγάλη και οι φίλαθλοι ήθελαν πολύ τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες, αλλά κατάφερα να σκοράρω απέναντί του, όπως επίσης και απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

-την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός και το κατέκτησε με μεγάλη διαφορά. Πήραμε όμως το Κύπελλο απέναντί τους και ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα».

-το λόγο που αποφάσισε να φύγει: «Τώρα που είμαι 30 χρονών θέλω απλώς να παίζω ποδόσφαιρο. Λατρεύω αυτό το άθλημα. Δεν θέλω να είμαι σε μια ομάδα που δεν αγωνίζομαι. Γι’ αυτό κι αποφάσισα να φύγω. Για μένα οι Νιούκαστλ Τζετς είναι μια νέα περιπέτεια, μια νέα εμπειρία. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ και να βοηθήσω την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X