Οι οιωνοί που δείχνουν… γκολ Αραούχο

Κάντε το χρέος σας, κερδίστε τους στη Νέα Σμύρνη (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο βρήκε απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας το γκολ που έψαχνε εδώ και πολύ καιρό και σήμερα, φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα. Βρίσκοντας δίχτυα σε ένα γήπεδο που του… πάει και που για τον Αραούχο, κρίνεται ξεχωριστό.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Αραούχο πέτυχε πέρυσι το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Ενώ και τότε, όπως και τώρα, ακολουθούσε ματς με τον ΠΑΟΚ! Με τον Αραούχο να σκοράρει δις και απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης! Επίσης, στο γήπεδο του Πανιωνίου ο «Τσίνο» είχε βρει δίχτυα για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα. Σημειώνοντας στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, εκείνο το «χρυσό» γκολ, που έφερε την ΑΕΚ πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι… οιωνοί λοιπόν είναι άκρως θετικοί για τον Αραούχο ενόψει του αποψινού αγώνα και μένει να δούμε, αν η ιστορία θα επαναληφθεί. Με τον Αργεντινό φορ να βρίσκει δίχτυα σήμερα και να ξεκινά από εκεί το «ξεμπούκωμά» του, που περιμένουν πως και πως η ΑΕΚ και ο κόσμος της. Αφού η επιρροή που μπορεί να έχει στο παιχνίδι της Ένωσης ο Αργεντινός φορ είναι αποδεδειγμένη και τεράστια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X