Αντεπίθεση τίτλου στη Νέα Σμύρνη (19:30 LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Αντεπίθεση τίτλου στη Νέα Σμύρνη (19:30 LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τρία διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είχαν ως αποτέλεσμα η Ένωση να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας και να μπει σε μπελάδες. Ωστόσο, σήμερα στη Νέα Σμύρνη, στο ματς με τον Πανιώνιο, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να σηκώσει ξανά κεφάλι. Να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για τον τίτλο και να πάρει… μπρος.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αμφιταλαντεύεται μεταξύ του3-5-2 και του 4-4-1-1, με το πρώτο σχήμα να έχει πάντως τις περισσότερες πιθανότητες. Σε αυτή την περίπτωση, η τριάδα μπροστά από τον Ανέστη θα αποτελείται από τους Βράνιες, Τζανετόπουλο και Τσόσιτς, παρότι θέση διεκδικεί και ο Λαμπρόπουλος. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Μπακάκης, Λόπες και δύο εκ των Σιμόες, Γιόχανσον και Γαλανόπουλου στον άξονα.

Ο Μάνταλος θα βρεθεί σε ρόλο επιτελικού και στην επίθεση, οι Λιβάγια, Αραούχο και Χριστοδουλόπουλος θα παλέψουν για δύο θέσεις. Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ξεκινά στις 19:30 και για την εξέλιξή του θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του enwsi.gr, που θα καλύψει το ματς με γραπτό live και ζωντανό σχολιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X