Η προσοχή της ΑΕΚ στην... εναέρια κυκλοφορία

Η προσοχή της ΑΕΚ στην... εναέρια κυκλοφορία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μία ακόμα δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Αυτή τη φορά κόντρα στον Κολοσσό, στη Ρόδο, έχοντας σαν στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League.

Το έργο της Βασίλισσας μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς οι Ροδίτες έχουν τον τρόπο να δυσκολεύουν κάθε αντίπαλο, στο Βενετόκλειο.  Και κάτι αντίστοιχο θέλουν να πράξουν και απέναντι στην Βασίλισσα. διεκδικώντας μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη -για πάρα πολλούς λόγους- ωστόσο την ίδια στιγμή θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική απέναντι στους «θαλασσί». Η μεγαλύτερη προσοχή εστιάζεται στο θέμα των ριμπάουντ, εκεί όπου οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη έχουν τον πρώτο λόγο, έναντι της ΑΕΚ. Σημαντική παράμετρος είναι και τα λάθη, όπου ο Κολοσσός κάνει δύο λιγότερα από την ΑΕΚ, κάτι που μεταφράζεται σε δύο παραπάνω κατοχές για την ομάδα της Ρόδου.

Από εκεί και πέρα, όμως, η ΑΕΚ κυριαρχεί σε κάθε στατιστική κατηγορία. Κι αυτό γιατί έχει τον πρώτο λόγο σε άμυνα και επίθεση, ενώ είναι πιο εύστοχη σε τρίποντα και βολές. Ταυτόχρονα, είναι και πιο δημιουργική από τους Ροδίτες, έχοντας το πάνω χέρι και στο κομμάτι των ασίστ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δύο ομάδες μέσα από αριθμούς…

Κολοσσός Ρόδου

Στατιστικά

ΑΕΚ

76,7Επίθεση78
70,6Άμυνα70
53,4%Δίποντα51,5%
30,6%Τρίποντα35,8%
67,3%Βολές76,5%
35,7Ριμπάουντ33,7
16Ασίστ17,3
11,3Λάθη13,6
78,3Ranking86,7

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X