Όταν ο Αραούχο παίρνει φόρα...

Όταν ο Αραούχο παίρνει φόρα...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ, το γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο Αλκαζάρ, ήταν απλώς το ένα από τα επτά που πέτυχε. Ένα λιθαράκι στο… ξέσπασμα. Για τον Αργεντινό φορ όμως, ήταν πολλά παραπάνω. Ήταν ένα γκολ που το ήθελε σαν τρελός. Το γεγονός πως είχε να σκοράρει 1,5 μήνα, ήταν ένα βάρος ασήκωτο πάνω στα δυο του πόδια. Και ο μόνος τρόπος για να φύγει αυτό το βάρος, ήταν να μπει η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το αισθανόταν ο Αραούχο. Το ξέρει και ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συμπαίκτες του. Άλλωστε έχουν δει ήδη από πέρυσι, πως όταν ο Αργεντινός φορ “ξεμπουκώνει”, μετά τίποτα δεν τον σταματά.

Ακόμα και στο ξεκίνημα της περυσινής σούπερ σεζόν του, ο Αραούχο ξεκίνησε με δυστοκία στο γκολ. Είχε σκοράρει με τον Λεβαδειακό στο ντεμπούτο του και μετά χρειάστηκε να περιμένει έναν ολόκληρο μήνα για να ξαναβρεί δίχτυα, πάλι στο κύπελλο απέναντι στον Πλατανιά. Όμως όταν σκόραρε, μετά πήρε φόρα και δεν σταματούσε. Ακολούθησε μετά από τρεις μέρες το γκολ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ύστερα από μια εβδομάδα τα δυο γκολ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Συμπτωματικά και τώρα που σκόραρε ο Αραούχο στο Αλκαζάρ, ακολουθεί το ματς με τον Πανιώνιο και μετά αυτό με τον ΠΑΟΚ. Και ο Αργεντινός φορ ετοιμάζεται να πετύχει ότι και πέρυσι. Άλλωστε και ο Χιμένεθ και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ξέρουν καλά πόσο σημαντικό ήταν που έδιωξε ο Αραούχο το βάρος και την πίεση. Και πλέον θα ξαναγίνει ο γνωστός από πέρυσι “φονιάς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X