Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του Αλκαζάρ

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του Αλκαζάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Αλκαζάρ:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δεν χρειάστηκε να επέμβει ούτε μια φορά και μάλιστα ήταν και ελάχιστες φορές που έφτασε και η μπάλα στα πόδια του.  Ήταν θεατής σχεδόν σ’ όλο ματς.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος μπάκ ανέβαινε πολύ από την πλευρά και συμμετείχε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας με πολλές πρωτοβουλίες. Άλλωστε δεν είχε ανάγκη να προσέξει τα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς η απειλή ήταν μηδαμινή.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Ελάχιστες φορές μέσα στο ματς χρειάστηκε να επέμβει. Βεβαίως όσες φορές χρειάστηκε, το έκανε με άκρως αποτελεσματικό τρόπο. Όμως γενικός δεν είχε πολλή δουλειά μέσα στο ματς.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Μετά και την εμφάνιση στο Μιλάνο, έχει βρει αυτοπεποίθηση. Και του βγήκε και σ’ αυτό το ματς, καθαρίζοντας όσες λίγες φάσεις χρειάστηκε. Ενώ με όμορφη κεφαλιά, πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ.

Ούρος Τσόσιτς: Ξεκίνησε το ματς στον ρόλο του αριστερού μπακ. Δεν είχε καμία απειλή από την πλευρά του και έτσι δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά πράγματα στο παιχνίδι. Απέφευγε να κάνει ανεβάσματα από την πλευρά του και προτιμούσε να μένει πίσω και να προσπαθεί να συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με μπαλιές από τα μετόπισθεν.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Σουηδό μέσο. Ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή. Άκρως αποτελεσματικός, έκοβε τα πάντα, ενώ ήταν τις περισσότερες φορές και σωστός στις επιλογές που έκανε για να βοηθήσει στην γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Αυτό το ματς του ταίριαξε. Δεν χρειάστηκε να βάλει ταχύτητα, παρά μόνο τεχνική. Και βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Πέτυχε γκολ με κεφαλιά μετά από στημένη φάση και γενικώς είχε καλή αγωνιστική εικόνα.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σε μεγάλα κέφια. Πέτυχε δυο γκολ, έδωσε δυο ασίστ και έχασε και ευκαιρίες για να πετύχει χατ τρικ. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά είχε στήσει ένα μικρό πάρτι από την πλευρά του στην άμυνα του Απόλλωνα και έκανε ότι ήθελε. Ενώ η ασίστ που δίνει στον Αραούχο, είναι πραγματικά μαγική.

Τάσος Μπακασέτας: Σούπερ ματς έκανε. Έδωσε συνολικά τρεις ασίστ, πέτυχε ένα γκολ και έχασε και αυτός πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και ο ίδιος περισσότερα τέρματα. Είχε εξαιρετικές εκτελέσεις στημένων, αλλά εμπνεύσεις με την μπάλα στα πόδια, ψάχνοντας για συμπαίκτες του. Επίσης βρέθηκε και αυτός πολλές φορές σε θέση βολής.

Άρνορ Τρίστασον: Είχε διάθεση ο Ισλανδός μεσοεπιθετικός, αλλά ήταν φανερό πως τους έλειπε ο ρυθμός. Είχε κάποιες καλές ενέργειες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν έπαιζε και σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι κυνήγησε φάσεις, δεν του βγήκαν πράγματα ως δεξί εξτρέμ. Όμως δεν άφησε καμία φάση που να μην κυνηγήσει και κάπως έτσι βρήκε ευκαιρία να πετύχει και γκολ.

Σέρχιο Αραούχο: Από την αρχή του ματς είχε κέφια και πάθος. Όχι μόνο για να σκοράρει ο ίδιος. Άλλωστε πολλές φορές κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έκανε καλές προσωπικές ενέργειες, αλλά δεν τις τελείωσε ο ίδιος και έψαξε συμπαίκτες του για να σιγουρέψει το γκολ. Τελικά βρήκε και δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα με εξαιρετική εκτέλεση.

Βινίσιους ντε Φρέιτας: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πήρε προσπάθειες, είχε πρωτοβουλίες από την πλευρά του και από τα πόδια του ξεκίνησε το έβδομο γκολ της ΑΕΚ. Αμυντικά είχε και πάλι ζητήματα.

Πατίτο Ροντρίγκες:  Για μια ακόμα φορά δεν του έλλειπε καθόλου η διάθεση. Ούτε οι πρωτοβουλίες με τη μπάλα στα πόδια. Όμως και πάλι άφησε ατελείς, τις περισσότερες προσπάθειες που πήρε. Ωστόσο η φάση του έβδομου γκολ της ΑΕΚ, ξεκίνησε από δική του προσπάθεια.

Γιώργος Γιακουμάκης: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά, μετά τον τραυματισμό του και μετά από περίπου 2,5 μήνες. Μπήκε φουριόζος στο γήπεδο και πολύ γρήγορα έδειχνε να μπαίνει σε ρυθμό. Στο 70’ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά γενικώς είχε συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X