Το (ονειρικό) αντίο του «κόμη» (VIDEO)

Το (ονειρικό) αντίο του «κόμη» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις μέρες μας, δεν θα μπορούσε καν να περάσει πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά εκεί στα μέσα της δεκαετίας του ’80, μπορούσαν να υπάρξουν συγκυρίες που έφεραν στην ΑΕΚ τον «κόμη», Μάρτον Εστερχάζι. Έναν αρτίστα της μπάλας, που συνέθεσε τριπλέτα φωτιά με τους Μαύρο και Σάντμπεργκ. Μια μέρα σαν σήμερα του 1986, ο Μαγυάρος άσος σκόραρε τα δύο τελευταία του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, οδηγώντας τη σε νίκη με 3-1 επί του Αρη μέσα στο Χαριλάου.

Τι γκολ όμως. Το πρώτο, ήταν ένα χαρακτηριστικό δείγμα της σπάνιας ποδοσφαιρικής ικανότητας του Εστερχάζι. Κατέβασε την μπάλα με υποδειγματικό κοντρόλ, απέφυγε δύο αντιπάλους και νίκησε τον τερματοφύλακα με διαγώνια λόμπα! Τα τελευταία από τα 16 γκολ που σκόραρε με τα «κιτρινόμαυρα», προτού τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς μετακομίσει (ανεπιτυχώς στον Παναθηναϊκό).

Συμπρωταγωνιστής σε εκείνη την παράσταση του «κόμη», ήταν ο Λάμπρος Γεωργιάδης. Είχε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε στο δεύτερο. Στα χάι λάιτς της αναμέτρησης, πως για τον Αρη πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα ο εικοσάχρονος Βασίλης Δημητριάδης, που χρόνια αργότερα έμελλε να γράψει ιστορία με την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X