Η «σφαγή» του Μπριάκου (VIDEO)

Η «σφαγή» του Μπριάκου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάντε επενδύσεις να φτιάξετε ομάδες. Κλασικό αγαπημένο μοτό των τελευταίων ετών. Αλλά και των παλιότερων. Βλέπετε, είχαν πάντα τρόπο να διαλύουν τις ομάδες. Δείτε όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 2003, στην παραδοσιακά αφιλόξενη Νέα Σμύρνη που αποτελούσε εκείνη τη σεζόν την έδρα της ΑΕΚ. Η Ενωση υποδεχόταν τον Ολυμπιακό και ήθελε τη νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η «ντριμ τιμ», μια ομάδα με πλήθος αστεριών, κατεδαφίστηκε από τον σφαγέα Μπριάκο.

Το ματς θα είχε κριθεί από νωρίς. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Πάντος έκανε πλονζόν πάνω στη γραμμή και απέκρουσε με το χέρι την προβολή του Κατσουράνη. Πέναλτι και αποβολή, αλλά ο Μπριάκος τα «έπνιξε». Μοιραία, το παιχνίδι έγινε ροκ. Η ΑΕΚ χωρίς ψυχολογία, ηττήθηκε στο τέλος με ένα γκολ του Στολτίδη, σε ματς με πολλά επεισόδια και με έναν ακόμα «εμφύλιο» στο φινάλε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X