Ο Δίντσικος έκανε ότι μπορούσε, αλλά δεν ήρθε το…Χά(λ)αμα (VIDEO)

ΑΕΚ: Η καλή αρχή δεν είπε την αλήθεια (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι του 1984 είχε ξεκινήσει για την ΑΕΚ με μεγάλες προσδοκίες. Η απόκτηση του σούπερ Χόκαν Σάντμπεργκ από τη Γκέτερμποργκ, η παρουσία του Μαύρου και η επιστροφή του αποθεραπευθέντα Δίντσικου, έδιναν ελπίδες πως θα ερχόταν το…χάραμα υπό την καθοδήγηση του Βίνσεντ Χάλαμα. Και αναμφίβολα, η πιο σημαντική στιγμή της ΑΕΚ με τον Τσέχο στον πάγκο της, ήταν αυτή που καταγράφηκε μια μέρα σαν σήμερα του 1984.

Ηταν ένα ματς που είχε ως τεράστιο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δίντσικο. Ο φορ της ΑΕΚ είχε πετύχει τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο. Η Ενωση…κεντούσε μέσα στο γήπεδο, προηγήθηκε με 4-0 στο 25’ και ολοκλήρωσε με 7-2 χάρη σε δύο γκολ ακόμα από Μαύρο και Σάντμπεργκ. Ωστόσο, το…Χά(λ)αμα δεν ήρθε ποτέ. Η ανόητη αποβολή του Αρδίζογλου στο φινάλε, τον στέρησε από το ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούσε και έδειχνε πως εκείνη η ομάδα δεν θα σήκωνε κεφάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X