Λιβάγια: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τη Μίλαν, δεν… δέρνει πια ο Μπονούτσι»

Λιβάγια: «Καλή δουλειά παιδιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ ο Μάρκο Λιβάγια υπογράμμισε πως η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ και στον… επαναληπτικό της 2ας Νοεμβρίου αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Μίλαν: «Η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά το σημαντικό είναι πως δεν χάσαμε εδώ, τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στην Μίλαν που πρέπει να νικήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά για να αναφερθεί και στο παρελθόν του όταν και φορούσε τη φανέλα της Ίντερ: «Δεν αισθάνομαι αυτό το ματς ως ντέρμπι, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ιταλία για να παίξω σε αυτό το ιστορικό στάδιο. Δεν θεωρώ ότι η Μίλαν έπαιξε άσχημα αλλά εμείς σταθήκαμε καλά στο γήπεδο και κλείσαμε καλά τους διαδρόμους».

Για να κλείσει ο Κροάτης αναφερόμενος στον Μπονούτσι και στο γεγονός ότι δεν… δέρνει πια: «Μου φάνηκε πως δεν ήταν όπως στα τρία, τέσσερα πρώτα χρόνια, ήταν πεσμένη η απόδοσή του, δεν…. δέρνει πια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X