Μεγαλοστέλεχος της Σούπερ Λιγκ, προσελήφθη στη Νότιγχαμ!

Μεγαλοστέλεχος της Σούπερ Λιγκ, προσελήφθη στη Νότιγχαμ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση στη διοργανώτρια αρχή και κάπως έτσι άνοιξε η πόρτα της εξόδου για τον Μιχάλη Αναγνώστου. Το πρώην στέλεχος της Λίγκας ήταν διευθυντής του αγωνιστικού από τότε που δημιουργήθηκε η Λίγκα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε για μία πενταετία γενικός διευθυντής.

Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα πως είχε κομβικό ρόλο στη Σούπερ Λιγκ την προηγούμενη δεκαετία, αλλά αποτέλεσε “κόκκινο πανί” για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ και μετά από απαίτησή τους απομακρύνθηκε.

Ο Αναγνώστου ωστόσο ήταν ένας πιστός υπάλληλος όλα αυτά και το έργο του αναγνωρίστηκε. Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτίμησε τις υπηρεσίες που προσέφερε στη Λίγκα μιας και μετά την απομάκρυνσή του από τον συνεταιρισμό του… άνοιξε την πόρτα της Νότιγχαμ Φόρεστ, αναλαμβάνοντας επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X