Χωρίς Βράνιες και Γιόχανσον η προπόνηση

Χωρίς Βράνιες και Γιόχανσον η προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις επιστροφές των διεθνών από τις εθνικές ομάδες περιμένει ο Μανόλο Χιμένεθ, αφενός για να μπορέσει να ξεκινήσει την ουσιαστική προετοιμασία για το ματς με την Ξάνθη και αφετέρου για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται. Όμως θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και την αυριανή προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός, προκειμένου να δει στα Σπάτα τον Όγκνιεν Βράνιες και τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Αμφότεροι δεν πρόλαβαν να φτάσουν εγκαίρως στην Αθήνα, ώστε να προλάβουν τη σημερινή προπόνηση. Και ως προς τον Βράνιες, η… αγωνία θα παραταθεί. Μπορεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ να έχουν πληροφορηθεί από τις επικοινωνίες που είχαν με τον Βόσνιο, πως δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα στον αστράγαλο. Ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει μόνο όταν ο Βράνιες πάει στα Σπάτα και εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ. Πάντως το πιθανότερο είναι πως ο Βόσνιος δεν θα έχει ζήτημα με την συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι στην Ξάνθη.

Πάντως οι υπόλοιποι έξι διεθνείς, δηλαδή ο Μάνταλος, ο Λάζαρος, ο Μπακασέτας, ο Ανέστης, ο Γαλανόπουλος και ο Τρίστασον, επέστρεψαν κανονικά στα Σπάτα και ακολούθησαν μόνο πρόγραμμα αποθεραπείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X