Γιαννούλης Λαρεντζάκης ή αλλιώς... σκυλί του πολέμου!

Γιαννούλης Λαρεντζάκης ή αλλιώς... σκυλί του πολέμου!
Photo Credits: INTIME

Τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα δεν την χάρηκε κανείς όσο θα ήθελε στην ΑΕΚ. Και αυτό γιατί το μυαλό όλων ήταν στην μαγνητική του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με την ελπίδα όλων να έρθουν τα καλά νέα. Τα οποία ήρθαν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου. Κι αυτό γιατί ο «Λάρυ» θα ακολουθήσει θεραπεία και για τις επόμενες δύο μέρες θα μείνει εκτός προπονήσεων, κάνοντας αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με την Εστουδιάντες.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως δεν υπήρξε κάποια μεγαλύτερη ζημιά, η οποία θα ανάγκαζε τον Μανωλόπουλο να αλλάξει πλήρως τα πλάνα του ενόψει συνέχειας, δεδομένης και της απουσίας του Μάνι Χάρις για -τουλάχιστον- 15 μέρες.

Ο ίδιος ο Λαρεντζάκης, όμως, δεν σκέφτεται με τίποτα να χάσει χρόνο. Ακόμα και με την στάση του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τα Τρίκαλα, όταν και ζητούσε από τον προπονητή του να τον ρίξει στο παρκέ, ώστε να τεστάρει και το «πληγωμένο» πόδι του. Πάνω απ’ όλα όμως, είναι η τεράστια διάθεση και θέληση να μπει στο παρκέ και να… φάει σίδερα, καθώς είναι ένας από τους παίκτες που παίζουν σε φουλ ρυθμό, ανεξάρτητα από την σημασία του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως πέρυσι ο 24χρονος γκαρντ έχασε μόλις ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Κόροιβο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, λόγω ενός διαστρέμματος που είχε υποστεί. Έκτοτε, έβγαλε όλη τη σεζόν, όντας ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Βασίλισσας, κάτι το οποίο γίνεται ξεκάθαρο.

Άλλωστε, το πόσο σημαντικός είναι για την ΑΕΚ φαινόταν τόσο από τις αντιδράσεις, όσο και από την αγωνία των ανθρώπων της ομάδας ώστε να έρθουν ευχάριστα νέα για τον τραυματισμό του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X