Γραμματικός: «Πάμε για να κερδίσουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Γραμματικός: «Πάμε για να κερδίσουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ΑΕΚ έφυγε από την Έδεσσα χωρίς να βραχεί στους καταρράκτες από τον Αερωπ0ό και πλέον στρέφει το μυαλό της στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 4ηαγωνιστική της Handball Premier.

Ο τεχνικός της Ένωσης Νίκος Γραμματικός μίλησε στο e-handball.gr και για τη νίκη επί του Αερωπού αλλά και για το επερχόμενο μεγάλο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ γερή και ανταγωνιστική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πάρα πολύ κακοί, όχι όμως και όπως θα έπρεπε. Υπήρξαν και κάποιες ατυχίες σε κάποια σουτ, ειδικά προς τον τερματοφύλακά μας. Ήταν μια μέτρια εικόνα. Στο δεύτερο την αλλάξαμε, προσπαθήσαμε να τρέξουμε – όπως και στο πρώτο μέρος – και βγήκαν οι φάσεις και φάνηκε να κερδίζουμε πιο εύκολα. Επαναλαμβάνω όμως πως ο Αερωπός είναι μια δύσκολη και σκληρή ομάδα και φέτος μπορεί να έχει μια καλή θέση στο πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο Γραμματικός και μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά νέα παιδιά που δουλεύουν με το προπονητικό τιμ πολύ σκληρά. Για να βγει αυτό που δουλεύουμε θέλει χρόνο. Υπάρχουν κάποια βατά ματς και κάποια ντέρμπι όπως αυτά με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τόσο βαθμολογικό όσο το ψυχολογικό το θέμα σε αυτή την περίοδο, ειδικά με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και με τα play off που ακολουθούν. Είναι ένα ματς μεγάλου ενδιαφέροντος ανάμεσα σε δύο μεγάλους συλλόγους, αλλά τίποτα παραπάνω. Θα δουλέψουμε για να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα ως ΙΕΚ Ξυνή κι έχει ενισχυθεί, όπως και εμείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X