Όσα φέρνει η... διακοπή

Όσα φέρνει η... διακοπή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ είχε ανάγκη απ’ αυτή την διακοπή του πρωταθλήματος. Πολλώ δε μάλλον τώρα που ήρθε και αυτό το στραβό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό πως θα υπάρξει χρόνος και για να ξεκουραστεί η ομάδα από τα συνεχόμενα ματς αλλά και να αποφορτιστεί από την ένταση της ήττας στην Τρίπολη. Ενώ έχει και μεγάλη σημασία το γεγονός, πως αυτή η διακοπή, θα φέρει στον Μανόλο Χιμένεθ και επιπλέον όπλα στην φαρέτρα του.

Ήδη ο Αντρέ Σιμόες έχει δείξει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο του στέρησε την παρουσία στα ματς με την Αούστρια και τον Αστέρα. Και είναι δεδομένο πως θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Περίπου κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Έλντερ Λόπες αλλά και τον Ροντρίγκο Γκάλο. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από ζητήματα τραυματισμού και κόπωσης. Στο διάστημα της διακοπής θα ανεβάσουν τους ρυθμούς της προπόνησης. Και αναμένεται να επιστρέψουν και αυτοί στην διάθεση του Χιμένεθ, από το ματς με την Ξάνθη.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήδη ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα. Και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος, μετά την μεγάλη δοκιμάσια που έχει περάσει. Το ζήτημα για τον “Λάμπρο”, είναι να αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον αγωνιστικό ρυθμό του. Ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Πέμπτης με την Παναχαϊκή. Και αναλόγως με την κατάσταση που θα βρίσκεται, θα εξαρτηθεί και πότε θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Χιμένεθ. Κάτι που πάντως δεν θα αργήσει. Επίσης ακόμα και από το ματς με την Ξάνθη, είναι πιθανό να έχει ο Ισπανός τεχνικός και πάλι στην διάθεση του τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο νεαρός επιθετικός πάει από το καλό στο καλύτερο, είναι όλο και πιο δυνατός και ανεβάζει σταδιακά στροφές. Και αν όχι στα Πηγάδια, για το ματς με την Μίλαν θα είναι πανέτοιμος.

Και φυσικά ο Χιμένεθ περιμένει να μάθει σήμερα την εκτίμηση για την επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αγωνιστική δράση. Ο Ουκρανός στόπερ θα γυρίσει από την Ιταλία με τα αποτελέσματα σειράς εξετάσεων, που θα δείχνουν την εικόνα της πορείας της αποθεραπείας. Και ανάλογα μ’ αυτά τα αποτελέσματα, θα γίνει και η εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί ο Τσιγκρίνσκι για να τεθεί και πάλι σε αγωνιστική ετοιμότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X