Tην έπεσαν στον παρατηρητή στο Καραϊσκάκη και... παραπέμφθηκε ο Αρετόπουλος!

Tην έπεσαν στον παρατηρητή στο Καραϊσκάκη και... παραπέμφθηκε ο Αρετόπουλος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονος εκνευρισμός υπήρχε στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Όπως έγινε άλλωστε από χθες γνωστό, υπήρξε και… τρίτο ημίχρονο, με το “πέσιμο” στον διαιτητή Αρετόπουλο από ανθρώπους των γηπεδούχων, κάτι βέβαια που κατά παράδοξο τρόπο δεν δημοσιεύτηκε σε πολλά Μέσα.

Ο Τρικαλινός ρέφερι όμως δεν ήταν ο μοναδικός που βρέθηκε στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA υπήρξε φραστική επίθεση και στον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα, Μιχάλη Καλαθενό από στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού!

Οι ίδιες πηγές δε, αναφέρουν ότι υπήρξε παραπομπή του Αρετόπουλου για πέναλτι στον Σεμπά στο δεύτερο ημίχρονο.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Καλαθενός είχε βρεθεί στο… επίκεντρο κατά το παρελθόν, έχοντας προκαλέσει αρκετές φορές το κοινό αίσθημα με τις εκθέσεις του.

Από εκεί και πέρα όμως είναι σαφές ότι η επόμενη μέρα της ΕΠΟ θα είναι δύσκολη καθώς μετά τους διαιτητές, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ξεκαθάρισμα και στον πίνακα των παρατηρητών, κυρίως σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που συνδέθηκαν με τη δικτατορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X