"Γκάζια" Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ

"Γκάζια" Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού στην Τρίπολη, ο Μανόλο Χιμένεθ φώναζε από τον πάγκο. Και φώναζε πολύ, προσπαθώντας να αλλάξει κάτι στην κακή εικόνα που έδειχνε η ΑΕΚ. Ήταν έξαλλος μ’ αυτό που έβλεπε ο Ισπανός τεχνικός και φαινόταν. Και όταν το (κακό) ματς ολοκληρώθηκε και η ήττα ήρθε για την ΑΕΚ, ο Χιμένεθ ξέσπασε. Ο Ισπανός τεχνικός μπήκε “φορτωμένος” στα αποδυτήρια του γηπέδου και έβαλε χοντρά “γκάζια” στους ποδοσφαιριστές. Ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες τον έβλεπαν έτσι. Οι φωνές του Χιμένεθ ακούστηκαν σ’ όλους τους διαδρόμους του γηπέδου της Τρίπολης. Μίλησε με σκληρή γλώσσα και έκανε λόγο για μια ντροπιαστική και απαράδεκτη εικόνα, που ούτε περίμενε να δει, ούτε θέλει να ξαναδεί.

Στο πρώτο… ημίχρονο της ομιλίας στους παίκτες, δηλαδή αμέσως μόλις μπήκε στα αποδυτήρια μετά το ματς, ο Χιμένεθ ήταν έξαλλος και έβαλε “γκάζια”. Ωστόσο υπήρχε και δεύτερο… ημίχρονο. Σ’ αυτό πλέον το κλίμα είχε ηρεμήσει και ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σε πολύ πιο χαμηλούς τόνους και πάλι για τα λάθη που έγιναν και τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X