ΑΕΚ: Ανάσα σωτηρίας από τον Σοάρες (VIDEO)

ΑΕΚ: Ανάσα σωτηρίας από τον Σοάρες (VIDEO)

Αγχώδης νίκη στη Ριζούπολη με γκολ του Σουάρες στο 89’

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι του 2004 ήταν πολύ έντονο και σίγουρα αλησμόνητο για κάθε Ενωσίτη. Η ΑΕΚ φλέρταρε με την καταστροφή και υπήρξε γενικός ξεσηκωμός και στήριξη στην προσπάθεια του Νικολαϊδη, για να σταθεί η ομάδα στα πόδια της. Βέβαια, υπήρχαν πάντα ορισμένες προϋποθέσεις που έπρεπε να καλυφθούν: την υπαγωγή στο άρθρο 44 και αγωνιστικά, την είσοδο στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Αυτή επιτεύχθηκε μια μέρα σαν σήμερα και έδωσε ανάσα σωτηρίας στην Ενωση.

Η μισή δουλειά είχε γίνει από το πρώτο ματς με την Γκόριτσα στη Σλοβενία. Η ΑΕΚ είχε πάρει την ισοπαλία με 1-1 και κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Το άγχος πάντως, έπνιγε τους «κιτρινόμαυρους» και αν δεν ήταν ο Μιχαηλίδης κέρβερος στο τέρμα, ίσως να είχαν ζητήματα. Τη λύτρωση πάντως έδωσε ο Αλεσάντρε Σοάρες, που με μια βραζιλιάνικη προσπάθεια στο φινάλε, καθάρισε την πρόκριση και έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X