Εκδρομή για το Μιλάνο -Αυθημερόν με 350 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Εκδρομή για το Μιλάνο -Αυθημερόν με 350 ευρώ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η GS TRAVEL, επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, διοργανώνει για τους φιλάθλους της ομάδας μονοήμερη εκδρομή στο ΜΙΛΑΝΟ στις 19 Οκτωβρίου με ειδικά ναυλωμένη πτήση charter (AIRBUS A320) με αναχώρηση στις 09:30 το πρωί και επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Για όσους επιθυμούν να μετάσχουν η ειδική τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα € 350 με ΦΠΑ και περιλαμβάνει την αεροπορική μεταφορά, τους φόρους αεροδρομίων Ελλάδος και Ιταλίας, τη μετακίνηση από το αεροδρόμιο του Μιλάνου στο κέντρο της πόλης για ολιγόωρη παραμονή, τη μετάβαση στο γήπεδο και εν συνεχεία στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Αθήνα συνοδεία έμπειρου συνεργάτη του πρακτορείου. Το εισιτήριο του αγώνα είναι εξασφαλισμένο και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της εκδρομής.

Εναλλακτικά η GS TRAVEL προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μας προγράμματα εκδρομών για το Μιλάνο με διήμερη η τριήμερη παραμονή και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλυτικές πληροφορίες στο 211 300008 και στο aekfc@gstravel.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X