Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και από UEFA

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συμπεριφορά του κόσμου της ΑΕΚ χθες ήταν υποδειγματική, με τους φίλους της Ένωσης να σέβονται απόλυτα τους νόμους της UEFA και να μην ανάβει στο γήπεδο ούτε καπνογόνα. Κάτι, που έκανε και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, να δώσουν συγχαρητήρια την ΑΕΚ, στο meeting που έγινε μετά το παιχνίδι και για τα οργανωτικά του αγώνα. Τα στελέχη της UEFA  δεν είχαν να κάνουν την παραμικρή παρατήρηση για όλα τα ζητήματα ενός αγώνα ομίλου ευρωπαϊκής διοργάνωσης και όπως ελεγαν, μάλιστα, τους έκανε εντύπωση η οργανωτική αρτιότητα της ΑΕΚ με δεδομένο την πολυετή απουσία της από όλα αυτά.

Απόλυτα ικανοποιημένος με ελάχιστες παρατηρήσεις ήταν για την συμπεριφορά του κόσμου της Ένωσης και ο παρατηρητής του ματς, ενώ συγχαρητήρια έδωσαν στην ΑΕΚ και οι υπεύθυνοι για την οργάνωση του αγώνα από πλευράς Ομοσπονδίας, τόσο για την διεξαγωγή του παιχνιδιού, όσο και για τη συνεργασία που είχαν το τριήμερο που προηγήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X