Η τετράδα-φωτιά που... φτιάχνεται και «τρελαίνει» κόσμο!

Η τετράδα-φωτιά που... φτιάχνεται και «τρελαίνει» κόσμο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απέναντι στον Ολυμπιακό, οι Μάρκο Λιβάγια, Σέρχιο Αραούχο, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Πέτρος Μάνταλος, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί, για ένα ημίχρονο. Και αποτέλεσαν τη δύναμη πυρός της ΑΕΚ, για να κάνει αυτή την επική ανατροπή.

Χθες, απέναντι στην Αούστρια, η παραπάνω τετράδα, ξεκίνησε για πρώτη φορά μαζί σε αγώνα. Και έκανε σαφές, το τι μπορούμε να περιμένουμε, από την συνύπαρξη των παραπάνω παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ έκανε επιθέσεις… κατά κύματα, η άμυνα των Αυστριακών, δεν ήξερε ποιον να μαρκάρει και η Ένωση δημιουργούσε την μία ευκαιρία, μετά την άλλη. Με πολλές εξ αυτών, να προέρχονται από συνδυασμούς στους οποίους… χανόταν η μπάλα.

Η τετράδα-φωτιά της επίθεσης της ΑΕΚ, έδωσε χθες απλά ένα δείγμα, των όσων μπορούμε να περιμένουμε. Που είναι σίγουρα πολλά και ήδη, έχουν γεμίσει με προσδοκίες τον κόσμο, για αυτά που έρχονται. Ενώ σημαντικό στοιχείο είναι και το ότι τόσο ο Μάνταλος με τον Λάζαρο, όσο και ο Αραούχο με τον Λιβάγια, «φτιάχνονται» ποδοσφαιρικά, όταν βρίσκονται μαζί στο γήπεδο. Καθώς μπορούν να συνδυαστούν με μεγάλη ευκολία και να αποδώσουν ένα ποδόσφαιρο, που ευχαριστιούνται και οι ίδιοι. Και ακόμα, να σκεφτεί κανείς πως δεν έχουν προλάβει να «δέσουν» και να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Με τα… καλύτερα, να είναι μπροστά και να έρχονται. Αφού πλέον η Ένωση, μπορεί να υποστηρίξει ξανά το μότο «ΑΕΚ σημαίνει επίθεση». Στον απόλυτο, μάλιστα, βαθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X