Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" του ματς με Αούστρια

Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" του ματς με Αούστρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την Αούστρια:

Γιάννης Ανέστης: Καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, παρά τα δυο γκολ, που δεν έχει ευθύνη. Στην φάση του πρώτου γκολ της Αούστρια, δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Ενώ το δεύτερο ήταν εξαιρετικά τεχνικό και πάλι δεν άφηνε περιθώρια.  Στο 17ο λεπτό έδειξε αντανακλαστικά σ’ εξ επαφής σουτ. Ενώ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έκανε καλή απόκρουση σε σουτ έξω από την περιοχή.

Μιχάλης Μπακάκης: Έπαιξε ξανά αριστερό μπακ και έδωσε πολλές μάχες. Μέχρι και το πρώτο γκολ της Αούστρια, είχε πολύ καλή παρουσία τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό. Αμυντικά κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, ενώ βοήθησε και με τα ανεβάσματα του. Ωστόσο στην φάση του γκολ της Αούστρια, δεν πρόλαβε να καλύψει τα μετόπισθεν από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πάρει ανεβάσματα από την πλευρά του και να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.

Ούρος Τσόσιτς: Ο άτυχος της βραδιάς, αυτή την φορά ήταν ο Σέρβος στόπερ. Πρώτον διότι έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, καθώς σε σουτ εξ επαφής, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Αούστρια. Και δεύτερον, διότι χρειάστηκε να αποχωρήσει νωρίς από το ματς.

Όγκιεν Βράνιες: Συγκλονιστικό παιχνίδι έκανε ο Βόσνιος στόπερ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν γρήγορος στις αντιδράσεις του και στις περισσότερες φάσεις πρόλαβε τους αντιπάλους του. Δεν το κατάφερε στην φάση του γκολ των Αυστριακών, παρότι έκανε το τάκλιν. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά έτρεχε για να καλύψει τους πολλούς χώρους που έμεναν ανοικτοί. Και έκανε πολλές καθοριστικές επεμβάσεις.

Ροντρίγκο Γκάλο: Παρά το καλό ξεκίνημα που είχε, δεν ήταν ανάλογη η συνέχεια.  Όσο περνούσε η ώρα, είχε κάποια ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα από την πλευρά του. Και στο δεύτερο ημίχρονο αντί να μειωθούν αυτά τα προβλήματα, πολλαπλασιάστηκαν. Ενώ δεν βοήθησε και καθόλου στο επιθετικό κομμάτι.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς : Δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του αμυντικού χαφ. Κυρίως διότι δεν μπορούσε να βοηθήσει στο ανασταλτικό κομμάτι και άφηνε κενά μπροστά στο κέντρο της άμυνας. Με την μπάλα στα πόδια του, προσπάθησε να τακτοποιήσει το παιχνίδι και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Χωρίς όμως σωστές επιλογές ούτε στις πάσες του.

Γιάκομπ Γιόχανσον : Πολύ καλό ματς από τον Σουηδό μέσο. Πολύ τρέξιμο και πολλή δουλειά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έδειχνε πολλές φορές να τρέχει και να μαρκάρει για… δυο. Προσπαθούσε να καλύψει τα κενά που υπήρχαν στη μεσαία γραμμή και κυρίως μπροστά στα στόπερ και τις περισσότερες φορές το έκανε με επιτυχία. Ο Σουηδός μέσος και στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή και έτρεξε πολλά χιλιόμετρα.

Πέτρος Μάνταλος: Είτε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όπως έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, είτε πίσω από τον σέντερ φορ, όπως έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου, ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε καλό παιχνίδι. Από δική του κάθετη πάσα έχει ξεκινήσει το γκολ της ΑΕΚ. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και έχει δημιουργήσει και έχει χάσει πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Μάρκο Λιβάγια: Σούπερ ματς έκανε ο Κροάτης φορ και ήταν κρίμα που δεν έφτασε σε χατ τρικ. Ήταν ένα ματς στο οποίο θα μπορούσε να είχε πετύχει όχι δυο γκολ, τα οποία και πέτυχε, αλλά πολλά περισσότερα. Βλέπετε ο Λιβάγια βρέθηκε πολλές φορές σε θέση βολής, αλλά είτε ήταν άτυχος διότι η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, είτε διότι τον νίκησε ο τερματοφύλακας της Αούστρια, ο οποίος χθες έκανε όργια. Πάντως ο Κροάτης φορ έκανε εντυπωσιακό παιχνίδι. Πέτυχε δυο γκολ και ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις.

Σέρχιο Αραούχο: Άστοχος και άτυχος αλλά με καταλυτική επίδραση στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, παρότι μπήκε σε φάσεις και είχε τις ευκαιρίες του να εκτελέσει ο ίδιος. Όμως έπεσε και αυτός πάνω στον τερματοφύλακα της Αούστρια. Ωστόσο ο Αραούχο είχε μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Και ήταν αυτός ξεκίνησε το πρώτο γκολ του Λιβάγια και έδωσε το δεύτερο.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Έβγαλε και σ’ αυτό το ματς πολλή ενέργεια στο παιχνίδι του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Και ειδικά στο πρώτο καλό ημίωρο της ΑΕΚ, ο Λάζαρος βοήθησε πολύ. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, παρόλο που είχε διάθεση και παρόλο που έπαιρνε πρωτοβουλίες, έδειχνε πλέον να μην έχει ενέργεια. Κάτι άλλωστε που είναι λογικό.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Μπήκε στην θέση του τραυματία Τσόσιτς. Χρειάστηκε τον χρόνο του για να μπορέσει να βρει ρυθμό και καλά πατήματα. Μάλιστα στην αρχή έχασε κάποιες μονομαχίες. Όμως στη συνέχεια κρατούσε καλά την θέση του. Και κέρδισε μονομαχίες. Είχε αργή αντίδραση στο δεύτερο γκολ των Αυστριακών, ενώ θυσιάστηκε, όταν στο τέλος ο Χιμένεθ ήθελε να ρισκάρει.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να δώσει στη μεσαία γραμμή την ενέργεια και τα τρεξίματα που έλειπαν. Και το έκανε. Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ο Γαλανόπουλος, η ΑΕΚ άρχισε να αποκτά και πάλι δυναμική και κυριαρχία στη μεσαία γραμμή και να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού.

Τάσος Μπακασέτας: Ήταν η τελευταία αλλαγή του Χιμένεθ. Έπαιξε λίγο και δεν πρόλαβε να μπει στο ματς και να πάρει προσπάθειες. Δεν βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε για να σουτάρει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X