Κάλεσμα των Αρκάδων στους οπαδούς τους για το ματς με την ΑΕΚ

Κάλεσμα των Αρκάδων στους οπαδούς τους για το ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας απηύθυνε ο Αστέρας Τρίπολης, για να βρεθούν στο γήπεδο στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΚΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟ “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ”!

Μετά από δύο θετικά αποτελέσματα στις έδρες του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επιστρέφει στο γήπεδο του. Επιστρέφει στην έδρα του που θέλει και πάλι να τη μετατρέψει σε “κάστρο”, όπως κατά το ένδοξο πρόσφατο παρελθόν όπου η ομάδα κατακτούσε στην Τρίπολη τη μία νίκη μετά την άλλη.

Ένα κατάμεστο κιτρινομπλέ “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει η Αρκαδία και η Πελοπόννησος στην προσπάθεια που με μεράκι, αγάπη και θυσίες κάνουν εδώ και δεκαπέντε χρόνια οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης.

Η παρουσία του κόσμου του ΑΣΤΕΡΑ είναι αυτή που θα τους δώσει τα πιο ισχυρά κίνητρα για τη συνέχεια.

Σας περιμένουμε όλους μαζί, στον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (01/10, 20:30), να φωνάξουμε συνθήματα για τον ΑΣΤΕΡΑ και να σταθούμε δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας», αναφέρει το κάλεσμα του Αστέρα Τρίπολης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X