Ο Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Ετσι μπήκε το 3-2 και το γυρίσαμε!»

Ο Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Ετσι μπήκε το 3-2 και το γυρίσαμε!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλες και φίλοι γεια σας

Σας είχα πει και την παραμονή του ντέρμπι πως ξέρουμε να παίρνουμε αυτό που θέλουμε στα ματς με τον Ολυμπιακό. Όπως και έγινε. Μόνο που συνέβη με έναν απίστευτο τρόπο, που μας έκανε όλους να απογειωθούμε. Ηταν ένα τρελό παιχνίδι, αλλά δεν πίστεψα σε καμία στιγμή πως θα μπορούσαμε να μη βγούμε νικητές. Ακόμα και όταν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ, έβλεπα πως μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς, αρκεί να παίζαμε όπως ξέρουμε και μπορούμε.

Θα μπορούσαμε να είχαμε «καθαρίσει» το ματς από νωρίς. Χάσαμε πολλά γκολ, ο Καπίνο γλίτωσε τον Ολυμπιακό σε πολλές φάσεις. Αλλά στο ποδόσφαιρο αρκεί μια στιγμή για να στραβώσει κάτι. Ακόμα και εκεί όμως, πιστεύαμε στη νίκη. Δείτε πως ήμασταν στο πρώτο και το δεύτερο γκολ. Δεν πανηγυρίζαμε, αλλά βιαζόμασταν να γυρίσουμε πίσω για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό έλεγα συνέχεια στα παιδιά. Πάμε να το πάρουμε, μπορούμε.

Ετσι φτάσαμε στη φάση του γκολ. Είδα την κίνηση του Μάρκο και περίμενα το γύρισμα. Ο Ομάρ με τραβούσε για να με βγάλει εκτός, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση. Κυνήγησα τη φάση και έτρεξα με δύναμη προς την μπάλα. Δεν ξέρω καλά καλά πως τη βρήκα, αλλά με ένοιαζε να μπει στα δίχτυα. Όταν σηκώθηκα, κοίταξα μήπως είχε ακυρωθεί το γκολ και μετά απόλαυσα την εξέδρα.

Ηταν μοναδικό αυτό που γινόταν. Δεν το είχαμε ζήσει ξανά με τόση ένταση. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν απίστευτες. Μοναδικές. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετείχα και εγώ σε αυτό το παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία. Αλλά ξέρουμε όλοι καλά, πως ήταν απλά ένα παιχνίδι και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Γεμίσαμε αυτοπεποίθηση όμως και αυτό είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Σας θέλουμε δίπλα μας και προχωράμε.

Πέτρος Μάνταλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X