«Εφυγε» ο μεγάλος Ενωσίτης, ο «δικεφαλίσιος» Νίκος Νικόπουλος

«Εφυγε» ο μεγάλος Ενωσίτης, ο «δικεφαλίσιος» Νίκος Νικόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτωχότερη είναι πλέον η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς από το πρωί της Παρασκευής έφυγε ο Νίκος Νικόπουλος. Ακραιφνής Ενωσίτης, κορυφαίο στέλεχος των διοικήσεων Μπάρλου, αλλά και σταθερός υποστηρικτής της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Συμμετείχε σε πολλά διοικητικά σχήματα και ήταν μέλος της ομάδας υπό τον Κώστα Γενεράκη, που οδήγησε στο πρωτάθλημα του 1992 και την ομαλή μετοχική αλλαγή στην ΠΑΕ.

Βέβαια, η σημαντικότερη προσφορά του αφορούσε την ίδρυση του «Δικέφαλου», του «κιτρινόμαυρου ευαγγελίου» που γαλούχησε γενιές και γενιές Ενωσιτών. Ο Νίκος Νικόπουλος ήταν εκείνος που με την αμέριστη συνδρομή του τεράστιου Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη ξεκίνησαν την προσπάθεια που κράτησε ζωντανή τη φλόγα της ΑΕΚ, σε εποχές που δεν είχε φωνή στα ΜΜΕ. Ο μυθικός Δικέφαλος, η εφημερίδα των φίλων της ΑΕΚ, ήταν μια τεράστια κίνηση του Νικόπουλου που άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Νίκος Νικόπουλος έφυγε πλήρης ημερών σε ηλικία 92 ετών. Είχε γεννηθεί στις 6 Μαϊου του 1925 και συνέδεσε μεγάλο μέρος της ζωής του με την ΑΕΚ, την οποία παρακολουθούσε από μικρό παιδί. Η νεκρώσιμος ακολουθία του Νίκου Νικόπουλου θα γίνει την Τρίτη στις 2, στο Α’ Νεκροταφείο και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ θα είναι εκεί για να τον αποχαιρετήσει όπως του αξίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X