Φαβορί με τα όλα της η ΑΕΚ

Καλά… όλα, αλλά τώρα μπάλα και νίκες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και στο ΟΑΚΑ αύριο βράδυ αναμένεται να βρεθούν κάτι παραπάνω από 40.000 Ενωσίτες, για να στηρίξουν τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ και να δώσουν ώθηση για τη νίκη που θα φέρει τους «κιτρινόμαυρους» στο +5 από την ομάδα του Πειραιά, μετά από πολλά χρόνια.

Η Ένωση έχει κάνει θετικότατο ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη μετά τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ στα προκριματικά του Champions League. Και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω κορυφής, με τον κόσμο στο πλευρό της πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα και το βασικότερο ότι βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι αγωνιστικά. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» θα έρθουν στο Μαρούσι, έχοντας μαζεμένη εσωστρέφεια, γκρίνια, ανασφάλεια για τον Χάσι και κακή εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια. Ωστόσο, το ματς είναι και παραμένει ντέρμπι και όλα αυτά ίσως να μην μετρήσουν και καθόλου.

Φυσικά, η ψυχολογία των δύο ομάδων, το καλό σερί της ΑΕΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ, και η αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού παίζουν ρόλο όσον αφορά τις στοιχηματικές εταιρείες. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η ΑΕΚ προτείνεται ως φαβορί με τον άσο να κυμαίνεται περίπου στο 2.10-2.20 και το διπλό στο 3.40-3.50.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X