Λύγισε στο φινάλε η Κ20 της ΑΕΚ (1-2) από τον Ολυμπιακό

Λύγισε στο φινάλε η Κ20 της ΑΕΚ (1-2) από τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Η Ένωση ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Χριστόπουλο. Η απάντηση από τους «ερυθρόλευκους» ήταν σχεδόν άμεση καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 18’ και λίγο πριν από το φινάλε (84’) να ανατρέψουν πλήρως το ματς. Στο 42’ ο Γκίνης απέκρουσε πέναλτι διατηρώντας το 1-1.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα και από το γεγονός ότι δεν κέρδισαν στις λεπτομέρειες, κοντράροντας μια ομάδα με μεγαλύτερα και πιο έτοιμα παιδιά.

Ο Ολυμπιακός είχε στην 11αδα του 10 παίκτες γεννημένους το 1998, ενώ η ΑΕΚ είχε 9 παίκτες γεννημένους το 2000.

Μάλιστα, η Κ20 δεν είχε παίκτη από την πρώτη ομάδα παρά μόνο τον Μπάμπη ο οποίος δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο και βγήκε με αλλαγή στο 50’ λόγω προβλήματος στον προσαγωγό.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης, Κολιμάτσης (46′ Ψάνης) Τσιβελεκίδης, Μπάμπης (52′ Στυλιανόπουλος) Σαρδέλης, Μπότος, Χριστόπουλος, Σπηλιώτης, Μωραϊτάκης (57′ Ζιώγας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (46′ Ράμα) Λάμπρου, Αγιώτης, Πέιος, Κωστανάσιος, Τσερκώνης  (27′ Κηπουρός – 78′ Κιρτζιαλίδης) Βάρκας, Ξενιτίδης, Βρούσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X