Αποφασίζει για το κέντρο

Στα δύσκολα πάει στα... σίγουρα πόδια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και το μεγαλύτερο δίλημμα του Μανόλο Χιμένεθ ως προς την ενδεκάδα του αυριανού ντέρμπι, αφορά την θέση του σέντερ φορ. Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες. Ακόμα και το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, παρόλο που θεωρητικά και εκεί, θα μπορούσε να υπάρχει δίλημμα. Τουλάχιστον ως προς την μια από τις δυο θέσεις, διότι θεωρητικά η παρουσία του Αντρέ Σιμόες είναι δεδομένη. Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο για τον Χιμένεθ, ήταν ο παρτενέρ του Πορτογάλου στο δυάδα των αμυντικών μέσων, στο 4-2-3-1. Το γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός ξεκούρασε στο ματς κυπέλλου τον Γιάκομπ Γιόχανσον, πιθανότατα σημαίνει πως ο Σουηδός έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα, έναντι του Κώστα Γαλανόπουλου. Αφενός διότι ο Χιμένεθ θα ήθελε να δώσει ύψος στα χαφ και τα στημένα, αφετέρου διότι πιθανότατα δεν θέλει να “χαλάσει” το δίδυμο που πήγε καλά στη Ριέκα.

Από την άλλη μεριά, αν ο Γαλανόπουλος μπήκε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του ντέρμπι, θα μπορεί να δώσει και φρεσκάδα και ενέργεια, σ’ ολόκληρη την ομάδα. Χωρίς πάντως να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τελικά να είναι ο “Γαλανό” η επιλογή του Χιμένεθ. Ούτε να βγάλει εκτός… κάδρου την έκπληξη για μια ενισχυμένη τριάδα στη μεσαία γραμμή και με τους… τρεις μέσα. Κάτι πάντως που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X