ΑΕΚ σημαίνει... επίθεση

Λιβάγια για Αραούχο: «Με τον αδερφό μου» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το παιχνίδι της Κυριακής, με όλα τα σενάρια να είναι αυτή τη στιγμή ανοικτά. Ακόμα και αυτό, που θέλει τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια, μαζί στην επίθεση. Κάτι, που δεδομένα θα δούμε στην πορεία, ωστόσο δεν είναι βέβαιο, πως θα δούμε την Κυριακή.

Οι δύο φορ της ΑΕΚ πάντως νιώθουν καλά όταν βρίσκονται μαζί στο γήπεδο. Κάτι που εξέφρασαν ανοικτά και μέσω των social media. Ενώ το ίδιο καλά νιώθει και ο κόσμος της ΑΕΚ, βλέποντας αυτό το δίδυμο στην επίθεση. Με τους φίλους της Ένωσης, να περιμένουν κόντρα στον ΟΣΦΠ, μια ΑΕΚ με τα δύο «υπερόπλα» στο βασικό σχήμα για γκολ και… θέαμα. Μιας και στα λεπτά που έχουν αγωνιστεί μαζί, Αραούχο και Λιάγια, έχουν δείξει πως μπορούν μαζί, να αποτελέσουν το μεγάλο «όπλο» της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν. Διαλύοντας τις αντίπαλες άμυνες και κάνοντας πράξη το «ΑΕΚ σημαίνει επίθεση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X