«Μένει στην ΑΕΚ ο Πατίτο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του»

«Μένει στην ΑΕΚ ο Πατίτο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκαλύψεις έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ αναφορικά με τον Πάτο Ροντρίγκες. Ο Ισπανός ανέφερε ότι ο Αργεντίνος συνεχίζει στην ΑΕΚ και μάλιστα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, ενώ τόνισε ότι όλο το καλοκαίρι ήταν… φευγάτος.

«Αυτό που συμβαίνει από τον Μάιο είναι πως ο Πατίτο είναι μια φεύγω, μια μένω. Τον Πατίτο τον εκτιμώ και τώρα που έχουν ηρεμήσει τα πράγματα, θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει μια θέση. Όταν δεν σκέφτεσαι την ομάδα σου στο 100%, δεν μπορείς να βάλεις το πόδι σου. Και η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτες που είναι στο 100%. Είμαι σίγουρος πως από εδώ και πέρα ο Πατίτο θα βοηθήσει πολύ, διότι είναι ένας καλός παίκτης και καλό παιδί. Όμως όπως λέει και ένα τραγούδι, είτε μαζί μου, είτε χωρίς εσένα. Θα μείνει μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X