Τον 18χρονο στόπερ Τσιβελεκίδη προωθεί ο Χιμένεθ από την Κ20

Τον 18χρονο στόπερ Τσιβελεκίδη προωθεί ο Χιμένεθ από την Κ20
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να είναι αρκετά περήφανος ο φίλαθλος της ΑΕΚ είναι η… ελληνική γλώσσα που μιλά σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας του και δη το νεαρό της ηλικίας αρκετών. Κάτι που φωτογραφίζει ότι αυτή η ΑΕΚ έχει… μπόλικο μέλλον.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι αναμφίβολα η βιτρίνα των «κιτρινόμαυρων» στον τομέα αυτό, με σπουδαίες εμφανίσεις και ήδη ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021. Και ο Μανόλο Χιμένεθ τον θεωρεί βασικό γρανάζι πλέον του άξονα.

Ακολούθως στην Πολωνία το καλοκαίρι ο Μανόλο πήρε μαζί του ακόμη τρία νεαρά παιδιά από την Κ20. Τον Πάρη Μπάμπη (17/07/1999-μέσος), τον Χρήστο Γιούση (08/02/1999-μεσοεπιθετικός) και τον Χρήστο Αντωνίου (14/02/1998-επιθετικός), ενώ στο ρόστερ της ΑΕΚ και σε αρκετές αποστολές βρίσκεται και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος (03/07/1997) που βρίσκεται ένα… κλικ πιο μπροστά από τους τρεις προαναφερθέντες. Ολοι τους προϊόντα των Ακαδημιών της ΑΕΚ, ενώ επέστρεψε στην ομάδα και ο Παναγιώτης Ντούνης (29/03/1997-τερματοφύλακας) και υπάρχει επίσης και ο Γιώργος Γιαννούτσος (16/07/1998 – αριστερό μπακ) που δίνει λύσεις.

Πλέον, οπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport”, η παρέα των μικρών της ΑΕΚ από τις Υποδομές… αποκτά και νέο μέλος. Ο Γιάννης Τσιβελεκίδης από την Κ20 το τελευταίο διάστημα ανεβαίνει αρκετά συχνά στα Σπάτα με τον Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει στα… μάτια του έναν στόπερ του μέλλοντος αν δουλευτεί σωστά και όπως πιστεύει ο Ισπανός προπονητής. Πάντως ο Χιμένεθ θέλει να… κρατά χαμηλούς τόνους αναφορικά με τους μικρούς της ΑΕΚ και δεν ανεβάζει ψηλά τον πήχη, αφού γνωρίζει άριστα ότι ο δρόμος που πρέπει να διαβεί ένας νεαρός παίκτης για να φτάσει να γίνει υπολογίσιμο μέλος της πρώτης ομάδας.

Ο Τσιβελεκίδης είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός (γεννημένος στις 04/06/1999) και φέτος έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια της Κ20 της ΑΕΚ.

Είναι υψηλόσωμος και βλέπει τον… κόσμο από το 1 μέτρο και τα 90 εκατοστά, ενώ χαρακτηρίζεται για το δυναμικό του αποτελεσματικό παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής ο Μανόλο Χιμένεθ τον παίρνει μαζί του στα Σπάτα για να παίρνει… μυρωδιά από υψηλό ανταγωνισμό και πιο δυνατούς και έτοιμους αντιπάλους, ενώ τα Σαββατοκύριακα αγωνίζεται με την ομάδα του Γιώργου Σίμου και του Γιώργου Αλεξόπουλου και παίρνει… 90λεπτα στα πόδια του.

Πηγή: Live Sport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X